XL

Tota la millor musica en videoclip.
C/ Sant Martí 57 Lleida Tel: 973830660 e-mail: xl@lleida.net - www.xllleida.com

15:47

Presentació oficial de la Lleida Magical Lan Party

Publicat per DDL en , el 14 d’abril 2011

XL PATROCINADOR OFFICIAL DE LA LLEIDA MAGICAL LAN PARTY


http://www.lamalla.cat/infolocal/noticies/article?id=454514

Lleida recupera la Lan Party tres anys després

El Magical, el futur centre de producció audiovisual del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL), acollirà del 6 al 8 de maig una nova edició de la Lan Party. D’aquesta forma, la ciutat recupera una festa informàtica, que enguany es diu Lleida Magical Lan Party. De fet, no se celebrava des de 2008 i enguany arribarà a la sisena edició. Els organitzadors esperen rebre unes 3.000 persones al llarg dels tres dies.
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha participat aquest dijous al migdia a la presentació de l’esdeveniment i ha destacat que "calia recuperar un esdeveniment d’aquestes característiques i que acollirà persones vingudes d’arreu de l’Estat". Ros també ha destacat que l’escenari escollit, l’edifici del Magical (encara en construcció), "és ideal per ser un punt de trobada de tots els amants, curiosos i simpatitzants de les noves tecnologies".
La Lleida Magical Lan Party comptarà amb unes 240 places fixes, l’anomenada Zona Party, i en total, hi haurà mig miler de persones inscrites a les diferents activitats. Per això, Telefònica col·labora amb 100 megabytes de potència.
Ampli ventall d’activitats
Una de les novetats d’aquesta edició serà Expotaku, la fira dels amants del manga i anime. "Així, entre d’altres, farem un concurs de disfresses, jocs de rol, etc", ha assegurat durant la presentació Andreu Ibáñez, un dels organitzadors. També hi haurà un espai lliure de consoles, classes de patinatge amb els Rollers Lleida. També hi haurà concursos de modding (disseny d’ordinadors), xerrades sobre les xarxes socials, etc. A banda, també s’organitzaran visites guiades al Parc Científic, el Castell dels Templers, l’Arborètum, etc.
L’esdeveniment compta amb un pressupost d’uns 100.000 euros i hi treballen més d’una vintena de voluntaris. Cal recordar se celebrarà en el marc de les Festes de Maig de la capital de Ponent.